technische_installatie.jpg

U heeft een kavel gekocht om het huis van uw dromen te bouwen of u wilt uw bestaande woning wezenlijk veranderen. Maar hoe pakt u dat nu aan?

Energiebesparing helpt het klimaat, voorkomt vervuiling, spaart kostbare grondstoffen en het scheelt ook nog eens geld. Benieuwd hoe u het beste kunt beginnen of verdere stappen kunt zetten? Wij bieden verschillende mogelijkheden.

U kunt lezen op deze website dat wij delen van uw nieuwbouwplannen aan ons kunt overlaten. Maar u kunt ook het héle bouwproces aan ons uitbesteden. Wij zijn dan het aanspreekpunt tijdens de uitvoering. U heeft geen omkijken naar het bouwproces en wij zorgen dat de bouw verloopt binnen de gemaakte afspraken en komt u niet voor ongewenste verrassingen te staan. Wij hebben namelijk veel ervaring in deze processen opgedaan.

De begeleiding van een bouwproces bevat een aantal fasen die wij met u doorlopen. Dit blijft maatwerk dus zoeken wij altijd naar het beste ‘maatpak’. Hier leest u een beschrijving van het proces.

Quick scan, analyse en oplossen

Het begeleiden van een bouw bevat een aantal fasen, die wij met u doorlopen. Bouwen blijft maatwerk, dus zoeken wij altijd naar het beste ‘maatpak’. Hier leest u een beschrijving van het bouwproces.