technische_installatie.jpg

Luxe villa

Deze villa is door De Bruin architecten uit Zwolle ontworpen. Replan engineering heeft het bouwproces -management uitgevoerd, waardoor het installatieontwerp optimaal is afgestemd op het bouwkundig ontwerp. Hierdoor is door een goede isolatie en de toepassing van onder andere aardwarmte een zeer energiezuinig en comfortabel gebouw ontwikkeld.

zwembad-beerze-bulten/zwembad-beerze-bulten-thumbnail.jpg
Details Gallery

Restwarmte zwembad Beerze Bulten

projecten

Restwarmte zwembad Beerze Bulten

Het zwembad van vakantiepark Beerze Bulten is een duurzaamheidsproject geweest van replan engineering. De eigenaar van Beerze Bulten hecht veel waarde aan bewust en duurzaam ondernemen. Het zwembad wordt verwarmt door restwarmte te hergebruiken. Hier is een hyper modern warmte terugwin installatie geplaatst.

villa-zwolle/luxe-villa-zwolle-thumbnail.jpg
Details Gallery

Luxe villa met rieten dak

projecten

Luxe villa met rieten dak

Deze villa is door De Bruin architecten uit Zwolle ontworpen. Replan engineering heeft het bouwproces -management uitgevoerd, waardoor het installatieontwerp optimaal is afgestemd op het bouwkundig ontwerp. Hierdoor is door een goede isolatie en de toepassing van onder andere aardwarmte een zeer energiezuinig en comfortabel gebouw ontwikkeld.

Suplacon Emmeloord

Suplacon is een groot bedrijf in Emmeloord dat al bijna 40 jaar gespecialiseerd is de toelevering van plaatwerkproducten en metaalconstructies. Samen met hen inventariseerden wij de doelstellingen van het gewenste resultaat.